Data publicării:

Monica Tatoiu strânge dovezi pentru "demascarea" din politică: "Trebuie să fie dezbrăcat la piele"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu
Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu
Monica Tatoiu se pregătește pentru ce va urma în anul acesta, dar și în 2025.

"Am început să țin un jurnal al promisiunilor mincinoase ale experților în….nimic. Pentru că atunci când va veni dezastrul în 2025 să nu ne mai uităm ca la tenis cum își aruncă vina. Cine se face vinovat de problemele noastre trebuie să fie dezbrăcat la piele. Ei se bazează că noi uităm repede, eu refuz să îi mai las. 2024 va fi o sarabandă de minciuni și promisiuni. Demnă de Caragiale, voi fi un "arhivar" al evenimentelor. Am început jurnalul pe 13 Decembrie", a spus Monica Tatoiu, pentru ciao.ro.

"Discuțiile serioase despre următorii decidenți în UE și la noi urmează de la 1 iulie 2024. Până atunci doar bârfe și cancan", a mai spus femeia de afaceri.

Vezi și:  "Ești o proastă!" Asta aud de 40 de ani". Monica Tatoiu, mărturisiri din căsnicia cu soțul ei: "Am înțeles că altceva mai bun nu o să găsesc" 

Ce alegeri urmează în România

2024 este un an crucial pentru viitorul României. Pentru prima dată în istorie, vom avea patru runde de alegeri - atât alegeri parlamentare şi europarlamentare, cât şi alegeri locale, dar şi alegeri prezidenţiale.

Liderii coaliției de guvernare au convenit datele la care vor fi organizate alegerile pentru Parlamentul European - respectiv 9 iunie, când se organizează alegeri în toată Uniunea Europeană, dar și pentru alegerile locale. Astfel, localele vor avea loc în 29 septembrie. Încă nu se cunosc datele pentru parlamentare și prezidențiale, potrivit surselor Digi24.ro. Liberalii și-ar dori ca parlamentarele să aibă loc în 8 decembrie, după prezidențiale, care ar fi în 10 și 24 noiembrie, iar parlamentarele să fie organizate simultan cu localele, însă PSD nu este de acord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel