Monica Tatoiu: Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 07 sep 2018, 11:19
WhatsApp
Monica Tatoiu
Monica Tatoiu
Monica Tatoiu, o mare iubitoare de animale vorbește despre această mare pasiune a ei, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", de la Antena Stars.

Femeia de afaceri are o curte impresionantă și o mulțime de viețuitoare în ea: păsări, broaște țetoase, o iguană, câini, pisici, ba chiar mărturisește că și-ar fi dorit și un cal la un moment dat, dar soțul ei a considerat că nu este o idee bună.

"Este un rai aici, este adevărat, dar ca orice rai și acesta este construit cu mult sacrificiu și cu multe rețineri. Animalele sunt ca și oamenii, unele sunt tandre, iubitoare și altele rele, agresive, egoiste. Ca și copiii noștri, care pot fi complet diferiți, deși sunt făcuți de aceiași părinți. Nu vă luați animale dacă nu sunteți capabili să iubiți. Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii", spune Monica Tatoiu în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", de la Antena Stars.

(w670)

Despre zecile de animale pe care le are în grijă în curtea sa, dar și despre provocările prin care trece având acasă o mică grădină zoologică, Monica Tatoiu vorbește sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Vezi și: Monica Tatoiu, mărturisiri sincere: Este mișto să faci baie fără costum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?