Monica și Ramona Gabor au decis cui rămâne AVEREA tatălui lor. "A căzut tot GREUL"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Monica și Ramona Gabor au luat o decizie radicală după moartea tatălui lor. Iată cui rămâne averea bărbatului. 

Monica și Ramona Gabor au trecut prin momente cumplite după ce, în urmă cu doar câteva zile, și-au pierdut tatăl. Emil Gabor a murit în urma unui infarct și se confrunta cu mari probleme de sănătate.

Din cauza pandemiei de COVID-19, cele două fete celebre nu au putut să vină în țară pentru a-și conduce părintele pe ultimul drum, însă au luat o decizie fără precedent în ceea ce privește averea tatălui lor. 

Cui rămâne averea lui Emil Gabor

Astfel, Monica și Ramona Gabor, care locuiesc de ani buni în străinătate, au decis să renunțe la partea lor de avere, iar apartamentul în care a decedat bărbatul să revină surorii lor mai mari, Alina, femeia care a și avut grijă de Emil Gabor în ultimii ani de viață. În plus, tot Alina a fost cea care și-a găsit tatăl fără suflare, după ce a încercat să îl sune de mai multe ori.

"Ele au hotărât ca apartamentul să îi rămână Alinei, care poate face orice dorește cu el. Așa este și corect, ținând cont că fata cea mare este cea care s-a ocupat de Emil în toți acești ani. Pe ea a căzut tot greul. Ea venea să îl ducă la spital, ea venea să îi facă de mâncare și curățenie. Probabil că va vinde apartamentul, Alina are casa ei și nu cred că se va muta acolo", au dezvăluit apropiați ai familiei, pentru impact.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel