Monica Pop: S-a întâmplat o MARE MINUNE. Şansele erau de 1 la un milion
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Monica Pop
Monica Pop
Dr Monica Pop a anunţat o minune medicală, cu şanse de reuşită de 1 la un milion. 

"S-A ÎNTÂMPLAT O MARE MINUNE!!!!! MEDICI CU HAR, PACIENT cu NOROC! !VEDE!

Pacient cu o urgență majoră: i-a sărit din motocoasă o sârmă în ochiul drept. Sârmă ruginită, lungă, ÎNFIPTĂ ÎN NERVUL OPTIC! Fără vedere, nici măcar lumină, exoftalmie, infecție! 2 zile internat în alt oraș, fără diagnostic de corp străîn, fără tratament!!! CU VIAȚA ÎN PERICOL din cauza infecției. Tratament urgent, puternic, cu antibiotice în perfuzie, anticoagulant, antifungice,etc... OPERAȚIE În URGENTĂ, grea!

Dr. Nicoleta Avidis Zamfiroiu, medic oftalmolog cu supraspecializare în chirurgie vitreo-retiniană (f grea)!

Emoții mari, inima medicului bate cu putere, pt că la extragerea sârmei din mijlocul nervului, unde e artera, se putea produce o hemoragie puternică foarte periculoasă! A scos-o încet, nimic råu! Bravo din suflet, doamna Doctor cu mâini și suflet de aur! Bucurie mare! Aplauze!

Apoi, cu tratament susținut local și general, (avem tot ce e necesar), pacientul și-a revenit încet. Vederea - bineînțeles, nu, nu se mai putea! Așa am zis, după o experiență de zeci de ani în urgențe! Șansa de vedere era de 1/ un milion sau cred că nici atât! Am zis: bine că este în viață și că ochiul arată bine ca aspect!

Azi, pacientul a venit la control! PACIENTUL VEDE! INCREDIIIIIIBIL! NU AVEA APROAPE NICI O ŞANSĂ! MINUNE MARE! UNA IMENSĂ! După toate canoanele, era practic imposibil! Uite că E POSIBIL!

Colegi medici din orice specialitate: NU ABANDONAȚI NICIODATĂ! ORICÂT AR FI DE MICĂ ȘANSA UNUI PACIENT, ÎNCERCAȚI-O!
O astfel de întâmplare ne dâ aripi, că de curaj nu e nevoie, avem!", a scris dr. Monica Pop pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel