Monica Pop, reacție dură după raportul Ministerului Sănătății
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Medicul Monica Pop a răspuns, în cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, concluziilor din raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății, care a descoperit mai multe nereguli la Spitalul de Oftalmologie.

"Noi nu am văzut acest raport, am aflat din media. Corpul de control al Primului-Ministru nu a venit niciodată la noi, e vorba de cel de la Ministerul Sănătății. Toată această exagerare este o scoatere din context și eu o consider o răzbunare.

Curtea de Conturi niciodată nu a găsit nimic. Acest comunicat contravine concluziilor prezentate de Corpul de Control când au plecat de la noi. Eu am fost angajată la cabinetul de consultații, într-o perioadă în care incompatibilitatea nu era o problemă. Există o persoană care face permanent reclamații, avem peste 400 de procese cu ea.

Avem hotărâre definitivă de la ANI, nu există nicio incompatibilitate. Dacă o firmă a închiriat un spațiu, ea își face reparații. Noi i-am pus în vedere să le facă, cum să facă spitalul în spațiul lor" a spus medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie.

Citește și: Război Voiculescu-Monica Pop. Medicul, trimis la Parchet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel