Monica Pop, despre Voiculescu: ”M-a amenințat”. Ce mesaj i-a trimis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Monica Pop
Monica Pop
Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, a dezvăluit ce i-a scris lui Vlad Voiculescu după ce DNA i-a clasat dosarul.

Ministrul Sănătății din Guvernul Cioloș i-a trimis un mesaj scurt de felicitare, moment în care Monica Pop a izbucnit și i-a scris ce crede despre el.

"I-am spus, în scris, domnului Voiculescu așa: ”după părerea mea, sunteți o persoană perfect șantajabilă. Nu aveți ce căuta în politică. El m-a întrebat de ce. I-am scris asa: "pe motive de Viena, unchiul". M-a și amenințat că vorbește cu un avocat. I-am spus să vorbească cu toți. O să vorbesc și eu cu toate mamele care au stat să plângă în fața Ministerului Sănătății pentru că nu aveau lapte pentru copii. Țin minte că a venit el și a zis că nu au de unde”, a povestit managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală.

”Săptămâna trecută, vineri, după emisiunea la care am participat aici, mi-au scris oameni din satul său, toți fiind împotriva lui. I-am zis și lui... ”dacă până și oamenii din satul dumneavoastră vă detestă... ce să mai discutăm?” Vlad Voiculescu a distrus o parte din medicina românească. A făcut numai intrigi, lucruri urâte”, a mai zis Monica Pop.

În iunie 2016, Cătălin Tolontan a publicat un reportaj în care susținea că Monica Pop, directoare a Spitalului de Oftalmologie din București, a falsificat contractul de închiriere dintre Spitalul de Oftalmologie şi firma care a luat spaţiul. Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a asmuțit DNA-ul pe renumita doctoriță și a bagat-o într-o anchetă timp de doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel