Monica Pop, acuzații grave după ce DNA i-a clasat dosarul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Monica Pop
Monica Pop
După ce DNA i-a clasat dosarul, Monica Pop a lansat mai multe acuzații grave, printr-o intervenție telefonică, la Antena 3.

"Tolontan a preluat ce scrie despre noi o persoană psihopată. A scris tot felul de prostii despre noi, neadevărate, a pierdut toate procesele. Tolontan a preluat pentru că mi-am permis să îl contrazic, în ceea ce priveşte concentraţiile chimice, şi să spun că nu e adevărat ce a spus el. Oricum, are pe spate moartea domnului Condrea. El trebuia să trăiască să se apere.

Într-o şedinţă, mi-au spus colegii dumneavostră jurnalişti că Tolontan i-a spus ministrului Voiculescu că este o problemă cu managerii de la Spitalul de Ochi. A doua zi, a trimis Corpul de Control... Şeful echipei mi-a spus că nu e nicio problemă, însă i s-a atras atenţia de Vociulescu să găsească ceva.

M-au chemat de trei ori la DNA. Nu este deloc plăcut lucrul ăsta (....) Vă daţi seama, stresul respectiv... Nu o să îmi dea nimeni înapoi momentele prin care am trecut (...) Este un lucru pe care nu o să-l uit niciodată. Procuroarea s-a purtat bine. Doar că ce spune şi scria acolo nu avea niciun fundament real (...) A fost foarte clar că Vociulescu a vrut să îmi dea şi mie în cap. Ştiţi ce s-a întâmplat cu domnul Burnei, domnul profesor Lascăr".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel