Monica Petrică, despre colaborarea cu actorii Teatrului Excelsior
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Monica Petrică
Monica Petrică
Monica Petrică, prim solistă a Operei Naţionale, este implicată într-un proiect al Teatrului Excelsior. Aceasta a povestit la interviurile DC News despre experienţa alături de actorii cu care lucrează pentru musicalul "Familia Addams".

"Mie îmi face mare plăcere să lucrez cu actorii pentru că întotdeauna au această inocenţă şi sunt atât de inventivi. Dacă se întâmplă, prin absurd, să greşească, vin cu tot felul de glume, se adaptează. Din acea greşeală pot face să pară că aşa au vrut să iasă, o improvizaţie. Nu ştiu ce exemplu să dau că nu au fost prea multe. Totul a venit în mod natural.

Eu practic am început repetiţiile cu ei, am antrenat în primele două săptămâni, practic am făcut doar pregătirea fizică. Am lucrat foarte mult pe latura corpului. Fiecare spectacol de musical pune accent pe voce şi mişcare. Nu ştiu în zona teatrului clasic cum se studiază, însă tot ce ţine de latura musicalului este totul foarte bine definit, coregrafia pe care trebuie să o repeţi, să o faci perfect, aşa cum ţi-a dat-o coregraful. Fiecare mişcare trebuie să asculte muzica, nu se face nimic întâmplător. Practic este ca un spectacol de balet în care este inclusă şi partea vocală şi, evident, tot ce ţine de latura actoriei", a povestit Monica Petrică la DC News.

Despre Monica Petrică

Monica Petrică a fost admisă la Liceul de Artă George Enescu cu cea mai mare notă și l-a absolvit ca șefă de promoție. A debutat ca balerină în Compania de dans clasic contemporan Oleg Danovski. A făcut performanță în cel mai elegant mod cu putință, grație respectului pe care îl poartă muncii susținute și celor din jur, dar și a disciplinei de neclintit.

Vezi video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel