Data actualizării:
Data publicării:

Monica Odagiu a lovit mortal cu mașina un bărbat. Pericolul de a merge cu 51 km/h în loc de 50 km/h

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Monica Odagiu a lovit mortal cu mașina un bărbat.

Actrița a făcut tot posibil pentru a evita tragedia, dar deznodământul a fost fatal. Anchetatorii iau în calcul două variante: tânărul s-a aruncat în fața mașinii sau s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii Monicăi Odagiu.

 

Accidentul a avut loc duminică după-amiază în dreptul staţiei STB Luterană din centrul Capitalei.

 

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a precizat Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

 

VEZI ȘI: Îți pui centura la spate ca să nu piuie mașina? Greșeală fatală! Titi Aur: Mai bine nu o pui deloc! La 20-30 de km/h te poate omorî - https://www.dcnews.ro/iti-pui-centura-la-spate-ca-sa-nu-piuie-masina-greseala-fatala-titi-aur-mai-bine-nu-o-pui-deloc-la-20-30-de-km-h-te-poate-omori_911829.html

 

 

Monica Odagu a fost testată cu aparatul AlcoolTest, dar și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul de circulaţie.

De asemenea, în acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

 

 

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI: Pericolul de a merge cu 51 km/h. Titi Aur

 

Într-un interviu mai vechi, Titi Aur spunea de ce nu este bine să depășim viteza legală nici măcar cu un kilometru pe oră. 

Titi Aur, multiplu campion de raliuri, a explicat pericolul de a merge cu 51 km/h în loc de 50 km/h.

Titi Aur a spus că dacă mergi cu maximum 59 km/h nu vei primi amendă, dar dacă ai un accident rutier, cineva îți iese în calea mașinii, și se dovedește că ai avut 51 km/h și nu 50 km/h ești vinovat.

"Nu este atât de grav dacă în loc de 50 km/h mergi cu 56km/h, dar atenție! Nu este nimic grav dacă nu ți se întâmplă nimic. Dacă ai ghinion să ai accident și expertiza dovedește că ai avut totul în regulă, nu ai fost vinovat de nimic, dar ți-a sărit omul în față și ai avut 51 hm/h în loc de 50 km/h ești vinovat.

Nu iei amendă dacă depășești cu până la 9 km/h pentru că radarul consideră că poate fi o mică diferență etc. Dar atenție dacă vă asumați acest lucru! Un accident, mai ales cu victime, când se demonstrează că ai avut 51km/h ești vinovat chiar dacă pietonul era undeva unde nu avea voie", a zis Titi Aur la DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel