Monica Niculescu, abandon la Roland Garros. Probleme mari
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 27 mai, 17:19
WhatsApp
Foto Pexels
Monica Niculescu a abandonat, joi, confruntarea cu sportiva Maria Camila Osorio Serrano.

Monica Niculescu (175 WTA) a abandonat, joi, 26 mai, din motive medicale, confruntarea cu sportiva din Columbia, Maria Camila Osorio Serrano (98 WTA), din cadrul calificărilor de la Roland Garros.

Monica Niculescu a fost prima sportivă din România care a intrat joi în competiție, în ultimul tur al calificărilor pe tabloul principal al Mareului Premiu de la Roland Garros. Ea a fost eliminată din turneu, după ce a abandonat din motive medicale, în setul doi, după o oră și 16 minute de joc.

În momentul abandonului, Serrano conducea cu 6-3, 4-3 și avea un break avans, notează Mediafax.

În ultimul tur al calificărilor se mai află și Jaquelin Cristian și Irina Bara.

G Ad:

Simona Halep s-a retras de la Roland Garros. A participat la toate edițiile turneului începând cu 2018

Amintim că Simona Halep a anunțat, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, că nu va participa la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

„Cu îndurerare îmi anunț retragerea de la Roland Garros anul acesta. Din păcate, ruptura din gamba mea stângă are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni, iar timpul este prea scurt. Retragerea dintr-un Grand Slam e împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele de atletă, dar este decizia corectă și singura pe care o puteam lua. Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi concentra energia asupra recuperării, rămânând pozitivă și revenind pe teren de îndată ce este sigur să o fac. Roland Garros 2022, vin spre tine! Pe curând!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Pe 12 mai, Simona Halep a abandonat în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Ulterior, sportiva din Constanța a anunţat că are o problemă de sănătate, urmând să înceapă recuperarea.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro