Monica Macovei, reacție dură după votul în cazul Victor Ponta: Rușine! Și plecați acasă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un fost candidat la funcția supremă în stat a reacționat dur după ce plenul Camerei Deputaților a respins solicitarea DNA de încuviințare a începerii urmăririi penale pentru conflict de interese în cazul premierului Victor Ponta, apreciind că "PSD a băgat astăzi Camera Deputaților în grupul infracțional organizat".

Europarlamentarul Monica Macovei apreciază, într-o postare pe blogul personal, că prin votul dat astăzi în cazul Victor Ponta, majoritatea deputaților "a dat liber la corupție la cel mai înalt nivel"

"PSD a băgat astăzi Camera Deputaților în grupul infracțional organizat

Majoritatea din Camera Deputaților a dat astăzi liber la corupție la cel mai înalt nivel.
Deputații au blocat justiția pentru ca un prim-ministru in funcție să nu fie anchetat pentru fapte de corupție, dând astfel cel mai puternic semnal că politicienii sunt mai presus de lege și invincibili.
Respingerea cererii DNA arată că nici Ponta, și nici deputații care îl apără nu cred că Ponta este nevinovat. Dacă ar fi nevinovat, chiar el ar fi cerut deputaților să aprobe prin vot cererea DNA.
Pentru Ponta și PSD, justiția egală pentru toți este doar un slogan electoral, terfelit în noroiul intereselor unui grup infracțional organizat.
Rușine! Și plecați acasă!", a scris, marți, pe blogul personal, europarlamentarul Monica Macovei.

Victor Ponta, prima reacție după votul din Parlament

Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta cu 231 de voturi pentru și 120 împotrivă.

Klaus Iohannis cere din nou demisia lui Victor Ponta, după votul din Parlament


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel