Data actualizării:
Data publicării:

Monica Macovei, lansare candidatură. Reacția lui Lăzăroiu

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Monica Macovei și-a lansat, oficial, candidatura la alegerile prezidențiale 2014. Sebastian Lăzăroiu a explicat ce șanse are Monica Macovei să obțină un scor bun în această competiție.

VEZI ȘI: Dan Șova-Klaus Iohannis. Lămuriri importante în cazul 'mitei mascate'

"Monica Macovei și-a lansat candidatura la prezidențiale. Va candida independent. Cred că asta e o veste bună, pentru că se deschide o perspectivă și dinamizează campania electorală. Mi-e greu să evaluez acum șansele de a câștiga. Pentru asta trebuie să intre în al doilea tur de scrutin. În turul al doilea se va intra cu un scor cu "1" în față: 15-18%. Nu e greu de obținut, dar nu e nici ușor. O să mai vorbesc despre asta.

Deocamdată aș vrea să spun câteva lucruri telegrafic;
- nu sunt dintre cei care o idealizează pe Macovei, știu că are defectele ei.


- are multe avantaje în această campanie: e independentă și are un culoar bun în actualul context, extrem de deprimant; are un mesaj simplu și direct, ușor de înțeles; dintre toți ceilalți candidați e cea mai apropiată de stilul lui Traian Băsescu.


- va "beneficia" de un veritabil boicot mediatic, dar asta nu ar trebui să o sperie. Ieșirea este în mediul online și prin mesaje "tari", care nu pot fi ignorate. Și încă ceva. Un scor apropiat de 10% face din Macovei un jucător redutabil pentru 2016. Nu e greu de luat, dar depinde foarte mult de ea", a scris Sebastian Lăzăroiu pe o rețea socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel