MONICA MACOVEI CANDIDAT INDEPENDENT LA PREZIDENȚIALE: SEBASTIAN LĂZĂROIU și MARIAN PREDA o votează pe MONICA MACOVEI
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Candidatul independent la prezidențiale, Monica Macovei, va fi votată la alegerile pentru Cotroceni de către Sebastian Lăzăroiu și Marian Preda. Lăzăroiu a fost consilier prezidențial și este membru al Fundației Mișcarea Populară, în vreme ce Preda a fost președintele Fundației care a stat la baza înființării PMP.

Sebastian Lăzăroiu a anunţat pe pagina sa de Facebook că o va vota pe Monica Macovei la alegerile prezidenţiale din acest an. Fostul consilier prezidențial scrie că o victorie a europarlamentarului ar reprezenta un început de schimbare în clasa politică românească.

"Ca sa clarific de pe acum pozitia mea la aceste alegeri. Eu o voi vota pe Monica Macovei. Respect optiunile voastre, ne certam cu argumente cand vreti. Argumentul meu este de ordin rational. Daca Monica Macovei ar castiga aceste alegeri prezidentiale, ar fi un inceput de schimbare in clasa politica. Pentru ca oamenii politici, ca orice alta 'specie', imita modelul de succes. 

Daca Macovei castiga, atunci multi vor incerca sa ii urmeze exemplul, adica: sa fie integri, sa lase ceva in urma lor si sa se lupte pentru ce cred. Unii oameni voteaza pentru cel care cred ei ca va castiga, eu votez pentru cel care cred eu ca TREBUIE sa castige. Monica Macovei nu e perfecta. Nici eu nu sunt", a scris Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.

Tot pe Monica Macovei a anunțat că o va susține în cursa prezidențială și Marian Preda, decan al Facultăţii de Sociologie din cadrul Universităţii Bucureşti şi fost preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară.

Vezi și: Sondaj surpriză! Cifre excelente pentru candidatele Udrea și Macovei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel