Monica Gabor, declarație uluitoare, cu referire la Obama, Băsescu și Mr Pink
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor, invitată, marți, la emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, a șocat audiența și pe prezentatorul emisiunii, Cătălin Măruță, în momentul în care a povestit cum era ea pe punctul de a intermedia o întrevedere între președintele SUA, Barack Obama, și Traian Băsescu, sugerând că Mr Pink este un om foarte important pentru economia Americii.

Nedorind să dezvăluie numele adevărat al lui Mr Pink, Monica Gabor a explicat că iubitul său este "sub acoperire. Înseamnă mai mult decât putem noi vorbi la emisiune. Mai bine vorbim despre altceva. Este sub acoperire", a continuat fosta doamnă Columbeanu.

"Mr. Pink e un om important, într-adevăr, și are un rol foarte împortant în SUA și în China, adică pentru relația SUA-China, este un om foarte important, de bază. S-a întâlnit de câteva ori şi cu Barack Obama, inclusiv la el acasă. La un moment dat, pentru că urma să se întâlnească din nou cu Barack Obama, chiar am  fost pe punctul să organizez o întâlnire între Obama şi Băsescu, pentru că Mr Pink e în poziția în care poate să facă acest lucru. Mr. Pink este un susţinător al lui Barack Obama și al economiei din SUA la nivel foarte înalt. Mr. Pink cunoaşte multă lume. Acesta a fost la cină cu Angelina Jolie şi Brad Pitt", a declarat Monica Gabor.

Ce a răspuns Președinția

Considerând că ceea ce a declarat fosta doamnă Columbeanu legat de subiect pare mai degrabă de domeniul fantasticului, jurnaliștii wowbiz.ro au solicitat Președinției un punct de vedere oficial. “Sper că glumiți”, a fost reacția purtătorului de cuvânt al Președinției, Bogdan Oprea.

Acesta a exclus posibilitatea ca un cetățean numit Mr. Pink să fi intermediat sau să intermedieze o întâlnire la nivel inalt, între șeful statului român, Traian Băsescu, și președintele Americii, Barack Obama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel