Momentul rupturii PNL - PSD. Sighiartău: Aici va interveni cea mai mare problemă dintre cele două partide, cel mai mare scandal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Acțiunea PSD în an pre-electoral, pentru propriul electorat, ar urma să ducă la o mare problemă cu PNL, alături de care guvernează. 

Liberalul Robert Sighiartău a explicat că PSD ia de la electoratul PNL, pe care-l taxează, la propriu, și dă propriului electorat, ceea ce va duce la o adevărată ruptură în coaliție dacă premierul Marcel Ciolacu și echipa sa continuă acest ”trend”, care deja a iritat votanții liberali. De unde până de curând se vorbea despre listele comune PSD - PNL pentru alegerile din 2024, iată că astăzi se vorbește despre o prăpastie tot mai adâncă la guvernare. 

”Trebuie să fim onești ș să spunem că, din punct de vedere valoric, PSD are linii conservatoare, ca și ale noastre, pe ce înseamnă familia tradițională, ce înseamnă viziunea cu privire la drepturile minorităților - aici ne înțelegem. Însă, dacă vă uitați, de-a lungul timpului, indiferent cine a fost, au fost niște filosofi economici în spatele PSD care au dorit să introducă cota progresivă, să impună mai multe taxe și impozite, deci e clar că avem o schimbare totală de viziune a PSD în ce privește poziția economică în direcția unui socialism cu care eu nu sunt de acord și nici electoratul PNL nu e de acord. Adică impozitarea mai mare a capitalului vine tocmai pentru a aduna mai mulți bani și a-i distribui către electoratul PSD-ului. De aici va interveni cea mai mare problemă dintre cele două partide, adică cel mai mare scandal, pentru că electoratul nostru deja este foarte supărat” spune vicepreședintele PNL, Robert Sighiartău în emisiunea ”Ce se întâmplă?”, realizată de jurnalistul Răzvan Dumitrescu, la DCNewsTV. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel