Data publicării:

Momentul în care Cardi B a aruncat cu microfonul în public / video

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Momentul în care Cardi B a aruncat cu microfonul în public video. FOTO: Freepik @@
YuriArcursPeopleimages
Momentul în care Cardi B a aruncat cu microfonul în public video. FOTO: Freepik @@ YuriArcursPeopleimages
Cardi B, enervată de o persoană care a stropit-o cu lichid, a aruncat cu microfonul în public.

Cântăreața americană Cardi B a avut parte de un episod neplăcut în timpul concertului pe care l-a susținut în Las Vegas, iar reacția sa a fost pe măsură.

Concret, după ce a fost stropită cu un lichid de o persoană care asista la concertul său, Cardi B nu a ezitat și a aruncat cu microfonul în direcția acesteia, conform înregistrărilor video care au circulat duminică pe reţelele sociale, relatează AFP,  potrivit Agerpres.

Cardi B este cea mai recentă artistă vizată de obiecte aruncate din public. Recent, Bebe Rexha a fost lovită în faţă cu un telefon mobil la New York, în timp ce o altă persoană a aruncat o pungă care conţinea cenuşa mamei sale pe scena pe care Pink cânta la Londra, potrivit mai multor relatări din presă. Și Harry Styles a fost agresat în timpul unui concert, cel de la Viena, când un obicet vebit din public l-a lovit în ochu.

Sâmbătă, Cardi B cânta la Las Vegas când o persoană din public, aparent o femeie, a aruncat în direcţia ei conţinutul unui pahar. 
Vizibil şocată, însă doar pentru o fracţiune de secundă, cântăreaţa rap a răspuns aruncând la rândul său cu microfonul în acea persoană, în timp ce membrii echipei sale de securitate se îndreptau spre public.

Internauții susțin reacția lui Cardi B


Pe reţeaua Twitter, redenumită ”X”, mulţi internauţi au lăudat reacţia lui Cardi B, unii susţinând că este timpul ca artiştii să reacţioneze la obiectele aruncate din public, care îi vizează.

Pe de altă parte, unii ar putea spune că că reacția artistei a fost deplasată, la rândul său putând să-i rănească pe cei din public.

În același timp, se pare că toate măsurile pe care le iau cei de la securitate, de la controlul corporal până la vânzarea băuturilor în sticle de plastic fără dop sau în pahare de carton/plastic nu sunt de ajuns. Mai mult, reacțiile țin și de felul în care cei din public înțeleg să reacționeze dacă nu le place prestația artiștilor pentru care au plătit bani mulți pentru a asista la concerte.

Citește și: Momentul în care vedeta pop Bebe Rexha a fost lovită cu un telefon în cap în timpul concertului. A căzut în genunchi și a fost nevoită să întrerupă spectacolul  / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel