Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul a rămas șocat/VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură TikTok
captură TikTok
Un câine și-a uimit stăpânul într-o secundă!

Un câine a devenit viral peste noapte după ce stăpânul său a surprins un moment neobișnuit. În timp ce bărbatul era concentrat asupra activităților de pe laptopul său, patrupedul a reușit să-l surprindă cu un gest la care nu se aștepta nimeni. Pură întâmplare sau nu, poziția labelor câinelui în momentul în care sticla de apă a aterizat seamănă întru totul cu felul în care un om ar fi prins-o în brațe.

Bărbatul s-a filmat în timp ce stă în fața laptopului, concentrat asupra ecranului. Într-un moment aparent obișnuit, aruncă o sticlă goală de apă în spatele lui. Cu toate acestea, ceea ce urmează este cu adevărat uimitor: patrupedul, aflat în poziție de veghe, prinde sticla goală de apă exact ca un om și o menține nemișcată până când bărbatul se întoarce către el.

Inițial, stăpânul patrupedului nu a observat nimic neobișnuit, dar i s-a părut ciudat că nu a auzit sticla lovind podeaua. Când și-a întors privirea către animalul său de companie și l-a văzut ținând sticla între labe, a rămas fără replică. 

@worldanimalmoments The dog was like “F*ck, he wasn’t supposed to see that” ???????? #world #animal #moments #funny #explore #cat #CatsOfTikTok #funnyanimals #raccoon #dog #raccoonsoftiktok #dogsoftiktok #humor #trending ♬ Sneaky Snitch - Kevin MacLeod

„Câinele a fost ceva de genul: 'La naiba, el nu trebuia să vadă asta'”, a scris utilizatorul care a publicat videoclipul.

Internauții au fost cuceriți de reacția cățelului și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Frate, cum a prins-o!", "Hai că-i tare! Vreau să-l dresez și eu așa pe al meu”/ „Încă o dovadă că animalele sunt extrem de inteligente”/ „Am râs! Privirea câinelui când este văzut de stăpân face totul”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel