Momentul adevărului. Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea. Acuzată de fotografii TRUCATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Paparazzi au surprins-o pe Gabriela Cristea, la mare, pe plajă. Iată cum arată vedeta, de fapt, după ce a slăbit 25 de kilograme. 

La 45 de ani, Gabriela Cristea s-a luptat cu kilogramele în exces, iar de câteva luni bune este mai hotărâtă ca niciodată să scape de ele. 

Dieta pe care o urmează a ajutat-o să slăbească până acum 25 de kilograme și deși o lungă perioadă evita sa mai posteze fotografii în mediul online, odată cu noua siluetă de care este mândră, a reînceput să posteze pe rețelele de socializare. 

Ei bine, multă lume o apreciază pentru ambiția pe care a avut-o, însă sunt și cârcotași care spun că fotografiile sunt trucate. În urmă cu doar câteva zile, paparazzi au surprins-o pe vedetă pe plaja din Mamaia, alături de cele două fete și de soțul ei, Tavi Clonda. 

„Mai am un drum lung de parcurs până la forma fizică pe care mi-o doresc, dar cu pași mici, dar în fiecare zi, am să-mi ating scopul", a notat Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar...cu pasi mici, dar in fiecare zi, am sa-mi ating scopul. #bygabrielacristea

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel