Moment nemaivăzut. Portarul Valenciei s-a așezat în genunchi și a așteptat executarea penalty-ului - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Moment nemaivăzut. Portarul Valenciei s-a așezat în genunchi și a așteptat executarea penalty-ului - video
Moment nemaivăzut. Portarul Valenciei s-a așezat în genunchi și a așteptat executarea penalty-ului - video
Jaume Domenech, portarul Valenciei, a oferit un moment rar în timpul partidei cu FC Cartagena, din Cupa Regelui.

În minutul 75, la scorul de 1-0 pentru Valencia, FC Cartagena a avut penalty. Portarul Jaume Domenech a încercat un tertip inedit cu scopul de a-l intimida pe cel care urma să execute lovitura de la 11 metri. Portarul s-a așezat în genunchi, cu mâinile în aer, pentru a-l intimida pe Alfredo Ortuno

Când atacantul Cartagenei a început să execute lovitura de pedeapsă, portarul Jaume Domenech s-a ridicat rapid, dar nu a reușit să respingă mingea.

”Moment nemaivăzut. Jaume s-a așezat în genunchi, la un penalty!”, au descris spaniolii de la publicația Marca.

Video

Zece recorduri în 2021: Ronaldo versus Messi

Emisiunile de CO2, golurile lui Messi şi Ronaldo, vânzările de artă contemporană, podul aerian gigantic realizat de SUA şi aliaţii lor pentru evacuarea afganilor care au colaborat cu occidentalii şi nu în ultimul rând preţul gazului care a atins un nivel record în decembrie sunt doar câteva dintre cele zece recorduri alese de France Presse drept superlativele anului 2021.

Ronaldo versus Messi

Două legende în viaţă ale fotbalului, portughezul Cristiano Ronaldo şi argentinianul Lionel Messi şi-au împărţit recordurile în septembrie: Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile la o echipă naţională (115 goluri) şi europeanul cel mai selecţionat (184 de selecţii), în timp ce Messi l-a depăşit pe brazilianul Pele în topul celor mai buni marcatori ai unei selecţionate latinoamericane (79 de goluri) şi şi-a ridicat la şapte recordul de Baloane de Aur câştigate. Vezi știrea aici!

VEZI ȘI Cum i-a îndeplinit Ronaldo visul unei fetițe care a invadat terenul pentru a primi tricoul lui. Ce le-a spus stewarzilor care au prins-o / VIDEO

Cel mai scump jucător din istoria Realului, Eden Hazard, ar putea reveni la Lille, în Ligue 1

Mijlocaşul Eden Hazard, care nu are nici pe departe randamentul scontat la Real Madrid, ar putea reveni la finalul sezonului la echipa franceză Lille, de unde s-a lansat în fotbalul mare, scrie ziarul spaniol Marca, citat de cotidianul belgian Le Soir.

Hazard, care va împlini 31 de ani pe 7 ianuarie, a avut nenumărate accidentări de când a venit la Real de la Chelsea, în vara anului 2019, şi este umbra jucătorului care impresiona la naţionala Belgiei sau la gruparea de pe Stamford Bridge, transmite Agerpres.

Nu este prima oară când se vorbește de revenirea în Hexagon



Nu este prima dată când presa franceză vorbeşte de revenirea "diavolului roşu" în Franţa, însă de data aceasta lucrurile par diferite. Marca nu menţionează un transfer sau un împrumut. Potrivit ziarului, Hazard ar ajunge la Lille cu Jonathan David, una din principalele arme ofensive ale campioanei en titre din Ligue 1. Profilul lui David ar fi pe placul şefilor lui Real.

David, un atacant canadian născut pe 14 ianuarie 2000, are 12 goluri în 19 meciuri în actuala ediţie din Ligue 1, după ce în sezonul trecut a avut o contribuţie importantă la câştigarea campionatului. Hazard a fost fotbalistul lui Lille din 20027 până în 2012, când a semnat cu Chelsea. Continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel