Moment jenant pentru o ministră din Noua Zeelandă. În timpul unui interviu, fiul acesteia râdea de forma ciudată a unui morcov / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură Youtube
Sursă foto: Captură Youtube
Un ministru din Noua Zeelandă a fost protagonistul unui eveniment nefericit.

Carmel Sepuloni, ministrul dezvoltării sociale din Noua Zeelandă, făcea un interviu Zoom live la Radio Samoa. La un moment dat, fiu acesteia a intrat pe ușă, ținând un morcov de formă ciudată pe care aparent îl găsise printre alimente.

Tânărul părea foarte amuzat de forma morcovului, iar ministra s-a simțit foarte stânjenită.

După incident, ministrul a scris pe Twitter: „Momentul acela în care ții un interviu live prin Zoom și fiul tău intră în cameră râzând și ținând în mână un morcov deformat, asemănător cu o parte a corpului masculin. Da, acum râd de asta, dar la momentul respectiv nu!”, a scris ministra.

Noua Zeelandă rămâne într-un lockdown de nivel 4, unde toți lucrătorii, cu excepția celor esențiali, stau acasă și școlile din întreaga țară sunt închise, scrie TheGuardian.

Gafa de proporții a unui ministru din Noua Zeelandă a stârnit glume printre internauți. Ce a spus într-o conferință de presă

Ministrul care gestionează lupta cu pandemia în Noua Zeelandă a fost protagonistul unei gafe de proporții. Acesta a vrut să le transmită oamenilor să păstreze în continuare distanța socială în zone aglomerate, însă ceea ce a pus a fost cu totul altceva.

„Este o provocare pentru oamenii din zonele cu densitate mare să iasă afară și să-și desfacă picioarele atunci când sunt înconjurați de alți oameni”, a afirmat acesta în fața jurnaliștilor, iar în online au explodat glumele pe seama declarației acestuia.

După cele spuse de ministru, directorul general al sănătății, dr. Ashley Bloomfield, de obicei destul de sobru, a ridicat din sprâncene și a zâmbit, potrivit TheGuardian (vezi imaginile AICI).  

Noua Zeelandă descrie varianta Delta ca „un virus cu totul nou”

Noua Zeelandă a înregistrat 41 de cazuri noi de COVID-19, ducând numărul total de infecții la 148, potrivit directorului general al sănătății, Ashley Bloomfield. Acesta a spus că limitarea răspândirii variantei Delta se impune „ca și cum ar fi un virus complet nou ”. Dintre noile cazuri, 38 se află în Auckland și trei în capitala Wellington, a precizat aceasta, marți, într-o conferință de presă. Printre cei infectați se află și un bebeluș.

Potrivit rapoartelor, secvențierea genomului efectuată în primul caz raportat în Auckland a fost legată de un călător, care se întorsese din Sydney, Australia.

Luni, premierul Jacinda Ardern a ordonat prelungirea carantinării țării până vineri, când va fi revizuită în funcție de apariția de noi cazuri. Cu toate acestea, Ardern a spus că cererile de ședere la domiciliu din Auckland vor rămâne în vigoare cel puțin până pe 31 august (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel