Data actualizării:
Data publicării:

Moment impresionant la Vocea României. Smiley: Nu ai cum să-l uiți. E ca o lovitură liberă executată de Messi

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video Vocea României, Pro TV
Captură video Vocea României, Pro TV
Iulia Cotuț, 18 ani, și Marinică Burcea, 21 de ani, au avut o prestație de excepție la Vocea României, de la PRO TV, cei doi reușind să ridice publicul în picioare. 

Cei doi tineri, care fac parte din echipa Horia Brenciu - Theo Rose, au interpretat piesa "Lovely" de la Billie Eilish. 

Chiar dacă ambii concurenți s-au descurcat foarte bine, jurații au fost mai impresionați de prestația lui Marinică. 

„Mi-a plăcut foarte mult. Sunteți foarte buni amândoi, dar de data asta i-a ieșit mai bine lui Marinică. Mă gândeam, momentul pe care Marinică l-a avut, de a urcat cu notele alea, e un moment pe care nu ai cum să-l uiți. E ca o lovitură liberă executată de Messi.”, a spus Smiley.

„Mă bucur că ați schimbat partitura piesei și ați făcut momentul ăla de terțe. Foarte frumos a fost. Într-adevăr, Marinică, acolo ai strălucit, și e ceva ce am descoperit la tine acum, în etapa asta. Este o performanță și te felicit pentru asta. Baftă amândurora pe mai departe!”, a spus Irina Rimes.

„Felicitări pentru alegerea piesei! Mă bucur să aud Billie Eilish oricând la Vocea României. E o piesă care nu solicită neapărat demonstrația. Cred că mi-ar fi plăcut Marinică și mai mult fără acută aia de sus care mi s-a părut că a fost luată într-un moment nepotrivit pentru piesă. Marinică, recunosc că mi-a plăcut mai mult ca timbru și  mai ales când a cântat pe joase. La tine a fost puțin mai greu pentru că ai încercat să ajungi pe acoperișul lumii și ai fost aproape să te agăți de strașină. Ai pus degetele puțin mai jos de strașină, dar una peste alta, felicitări că ați internalizat momentul, că l-ați luat așa cum l-ați primit și că ați reușit să faceți din el un moment bun. Vă felicit!", a spus Tudor Chirilă. 

Decizia juraților 

„Iulia, Marinică, noi vă mulțumim pentru cât de frumoși ați fost și cât de buni ați fost. Sunteți amândoi excepționali, ca voci. Nu mi-ar fi frică cu niciunul dintre voi pe mai departe. Sunteți cei mai tari! Bravo!”, a spus Theo Rose.

„Iulia și Marinică sunt bucuria mea.”, a spus Horia Brenciu la Vocea României, de la PRO TV. 

Horia Brenciu și Theo Rose au decis să meargă mai departe cu Marinică Burcea, iar Iulia Cotuț a părăsit competiția.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel