Moment decisiv la Chefi la cuțite. Presiune la cote maxime, miză uriașă: "Mi-aș fi dorit să fi avut mai multe victorii"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Presiunea este la cote maxime pentru că miza este uriașă.

A început săptămâna finală a sezonului 13 Chefi la cuțite - urmează trei zile pline de emoții și tensiune. În seara aceasta, se desfășoară battle-ul decisiv: ultimul din sezonul 13 al show-ului culinar. Este ediția în care se stabilesc semifinaliștii. Așadar, presiunea este la cote maxime pentru că miza este uriașă: echipa care va câștiga această confruntare va intra integral în Semifinală. Iar concurenții celorlalte două echipe care vor trece cu bine de proba individuală vor ocupa restul locurilor din Semifinală. 

”Am ajuns la ultimul battle din primul meu sezon la Chefi la cuțite și nu se putea să fie mai frumos de-atât: sunt cu șase concurenți în această etapă, iar asta este uimitor”, a declarat Chef Richard Abou Zaki, care îi are în tabăra tunicilor roz pe Lăcrămioara Pintilie, Antonio Ștefănescu, Andrea Recaldin, Arun Dumitru Vasile, Claudia Sauliuc și Adnana Irimia. De partea cealaltă, Chef Alexandru Sautner și Chef Orlando Zaharia au câte trei concurenți în echipă, dar ambițiile sunt la fel de mari.

"Mi-aș fi dorit să fi avut mai multe victorii"

”Suntem foarte încrezători, chiar dacă nu suntem așa numeroși. Vrem să câștigăm acest battle pentru a scăpa de emoțiile probei eliminatorii. Mi-aș fi dorit să fi avut mai multe victorii la battle-uri, dar eu simt că am făcut totul bine până în acest momnt”, a spus Chef Sautner, care mizează pe Mihai Dragomir, Mădălin Dumitru și Nicoleta Sima.

”Mi-ar plăcea ca în acest ultim battle al sezonului să ne distrăm în timp ce muncim, pentru că, dacă n-am reușit să fim mai numeroși în tabăra verde, vreau să gătim curat, simplu, în temă și să ne simțim bine împreună, pentru a avea o experiență memorabilă”, a declarat Chef Orlando, care intră în cea de-a zecea confruntare cu Lucia Susanu, Alexandra Veber și Varză. 

Tema întrecerii celor trei tabere este una pe măsură: signature dish – un preparat care să aibă autograful culinar al creativității Chef-ului care conduce echipa respectivă. Așadar, mai mult ca oricând concurenții vor simți că trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor juraților. Dar cum Semifinala are doar nouă locuri disponibile, diseară trei oameni vor părăsi competiția.

Cum se va desfășura confruntarea și cine va intra în Semifinală telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30, urmând ca mâine să se desfășoare Semifinala, iar miercuri, Marea Finală a sezonului 13.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel