Moment de vis pentru Taur, vești neașteptate pentru Gemeni. Zodia atenționată: Nu vă bazați pe nimeni și nimic
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Iată ce aduce horoscopul zilei! 

Astăzi, Berbecii își revin după conjuncția Marte - Pluto de ieri. ”Îți dai seama că trebuie să ai grijă cu cine umbli, cu cine te aliezi” spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Pentru Tauri, e ”vis”! ”Sunteți împinși de la spate să faceți o schimbare. Lăsați trecutul în spate, vă duceți către viitor și vă reinventați” a spus Daniela Simulescu. Gemenii primesc vești de peste hotare sau de la oameni pe care nu i-au mai văzut de mult timp. Recomandarea astrologului este să fiți optimiști! 

Nativii Rac mai dau o șansă. Astăzi sunt împăciutori. Pentru cei născuți sub semnul zodiei Leu, ziua este despre scuze. Fecioarele sunt atenționate: ”Nu vă bazați pe nimeni și nimic”. Trebuie să fiți cât mai flexibili în această perioadă. 

Vezi mai mult în video: 

Pe 13 februarie, Marte a intrat în Vărsător, unde va sta până pe 23 martie. Planeta acțiunii și a războiului se întâlnește cu arhetipul revoluției și al progresului. 

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Perioada va fi memorabilă pentru tine. Marte se întâlnește cu Pluto și Venus în casa a 11-a și face careu cu Jupiter și Uranus. Dacă nu ai remarcat influența tranzitului lui Marte în Capricorn, este momentul să îți dai seama că schimbarea nu vine de la sine și trebuie să o inițiezi tu însuți. Marte va fi în casa a 11-a a, care este asociată cu rezultatele proiectelor profesionale, cu veniturile generate de acestea, comunitatea, implicarea în activități de voluntariat și prieteniile. Prezența lui Marte în această casă aduce turbulențe. Poți resimți momente de nerăbdare și irascibilitate, iar întârzierile pot fi frustrante. Este posibil să te confrunți cu evenimente șocante pentru cei din jurul tău în această perioadă.

Vezi continuarea pe Astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel