Modul stupid în care un traficant de droguri și-a spulberat averea ilegală de 46 de milioane de lire sterline
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un traficant de droguri din Irlanda a rămas fără averea de 46 de milioane de lire, după ce a pierdut hârtia pe care își notase parolele de la conturile în care depozitase banii făcuți ilegal, potrivit Daily Mail.

La începutul anului 2012 bărbatul a decis să își investească averea ilegală provenită din droguri prin cumpărarea de Bitcoin. De atunci valoarea criptomonedelor a crescut considerabil și a ajuns să aibă 45 de milioane de lire sterline în prezent. 

Irlandezul a depozitat averea în 12 conturi, fiecare cu propria parolă. Parolele au fost notate pe o coală A4 pe care a ascuns-o într-o undiță de pescuit.

Bărbatul a fost arestat în 2017, după ce polițiștii i-au găsit o cantitate de cannabis în mașină. Inculpatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Între timp, proprietarul casei pe care acesta o închiriase a curățat locuința.

Toate lucrurile traficantului le-a aruncat la gunoi sau le-a incinerat, inclusiv undița în care ascunsese coala A4 cu parolele. Bărbatul ar fi spus poliției irlandeze că pierderea averii este o pedeapsă pentru propria sa prostie, relatează The Guardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel