Modric a semnat cu Real Madrid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
luka modric
luka modric

După runde interminabile de negocieri, croatul Modric a devenit jucătorul Realului, care a plătit 35 de milioane de euro pe el.

Autor: Diana Neacşu

Telenovela Modric a ajuns la final: după mai bine de trei luni de când Real încearcă să-l transfere, croatul a devenit oficial galatic.

Luka Modric, în vârstă de 27 de ani a semnat cu madrilenii pentru următoarele 5 sezoane şi va avea un salariu de 4,5 milioane de euro pe

an, potrivit Marca. Salariul croatului este la acelaşi nivel cu cel al lui Higuain, Alonso şi Di Maria.

Real va plăti 30 de milioane de euro şi apoi alte 5 dacă se vor îndeplini anumite condiţii din contractul semnat cu Tottenham. Astfel, transferul va ajunge la 35 de milioane de euro, conform Marca.

Site-ul londonezilor a confirmat mutarea lui Modric la Real. Pentru Spurs, Modric a disputat 160 de partide, marcând 17 goluri.

Croatul a avut doar cuvinte de mulţumire la adresa lui Mourinho: “ Este incredibil că un antrenor aşa bun mă vrea. Şi pe deasupra a fost dispus să aştepte până în ultima zi pentru a fi aici.” Modric a adăugat următoarele cu privire la transferul său:  “A fost un proces lung, dar la sfârşit am putut veni. Sunt foarte fericit, este o onoare şi o mândrie să fiu aici, la cel mai bun club din lume. Sunt emoţionat, imi doresc să mă antrenez şi să joc.”

Florentino Perez, preşedintele madrilenilor a declarat pentru site-ul lui Tottenham după perfectarea transferului: “Suntem încântaţi să-i urăm bun venit lui Luka.” .

Modric făcut ieri prezentarea oficială, vizita medicală şi primul antrenament cu noua sa echipă. Croatul a primit numărul 19 şi ar putea debuta miercuri contra Barcelonei, dacă Mourinho doreşte acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel