Modificări Codul Rutier, adoptate în Parlament. Titi Aur: ''Hai să mărim numărul de morți''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Titi Aur
Titi Aur
Parlamentarii vin cu noi modificări la Codul Rutier. Mașinile neinscripționate cu radare vor fi interzise, în plus radarele mobile trebuie amplasate la 10 metri de o mașină a Poliției Rutiere inscripționate. Titi Aur a comentat inițiativa ajunsă la Palatul Cotroceni pentru promulgare.

Nu comentez din punct de vedere politic. Cu siguranță, dacă acum avem 2000 de morți pe an, tindem frumos către 3000 de morți pe an și această măsură contribuie la o creștere a numărului de accidente. Radarul, indiferent cum este, nu este pus ca să te omoare, nu este pus ca să te sancționeze,  ci ca să te pună să respecți regulile de circulație.

Sunt în continuare două categorii de șoferi. Unii care respectă viteza pentru că țin la siguranța lor și o categorie care nu respecta nici până acum, dar care mai este speriată de posibilitatea prinderii cu viteză mare. 

Prin această măsură, șoferii care nu respectă viteza și au tendința de a merge cu viteză mult mai mare, vor fi mai în siguranță din acest punct de vedere, vor ști unde este radarul și atunci vor merge și mai mult cu viteză mare. Viteză mare înseamnă risc mare, ceea ce va duce la creșterea numărului de accidente grave. Din păcate, în loc să luăm măsuri care să reducă numărul de accidente, această măsură face parte din categoria: Hai să mărim numărul de accidente și de morți, a spus Titi Aur, prezent prin legătură telefonică, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV. 

Vezi și: Poliția Română, razii de amploare în toată țara. Șoferii vizați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel