Moda sprâncenelor: tendințe 2023 si cum să alegi cea mai potrivită formă pentru fața ta
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com
Tendințele modei din 2023 necesită sprâncene naturale, dar bine îngrijite. Iată cum să le desenezi cel mai bine pentru un efect la modă și armonios.

Iată câteva sfaturi pentru a obține sprâncene naturale, pline, care sunt în armonie cu forma feței tale.

Forma ta naturală 

În primul rând, este foarte important să înțelegeți ce formă de sprâncene se potrivește cel mai bine feței dvs., folosind ceea ce se numește ”tehnica creionului”: 

Așezați un creion vertical pe marginea exterioară a nării și trageți o linie dreaptă imaginară astfel încât să localizați punctul de plecare al sprâncenei. Pentru a calcula lungimea, însă, începând întotdeauna de la nară, trageți cu creionul o linie oblică imaginară care trece prin colțul ochiului și ajunge la sprânceană. În cele din urmă, pentru a calcula punctul cel mai înalt al arcului, trageți o linie imaginară prin pupilă până la sprânceană.

După ce ai calculat proporțiile potrivite în armonie cu chipul tău, poți începe să lucrezi sprâncenele urmând forma lor naturală. Sprâncenele trebuie remodelate cam o dată pe lună.

Trucurile pentru a avea sprâncene groase și naturale dar cu stil 

Puteți să vă pieptănați zilnic sprâncenele în sus și spre tâmple pentru a le face să pară mai pline și pentru a obține imediat un aspect mai natural și în același timp bine îngrijit.

Pentru a obține un efect dezordonat în stil, puteți aplica un ulei delicat pentru piele, cum ar fi uleiul de măsline sau de nucă de cocos, și îl puteți masa în păr cu vârful degetelor în fiecare seară înainte de a merge la culcare.

Dimineața, spălați-vă fața cu apă caldă pentru a îndepărta reziduurile de ulei și presați sprâncenele ușor cu prosopul. Atât atunci când aplicați uleiul, cât și când vă clătiți dimineața, încercați să faceți tot posibilul pentru a menține părul în direcția dorită.

Puteți folosi henna pentru sprâncene atât pentru a corecta eventualele defecte cât și pentru a da o mai mare intensitate aspectului. În ceea ce privește alegerea culorii, optează pentru un ton sau două mai închis decât cel natural pentru a intensifica sprâncenele rare sau alege nuanța cea mai apropiată de cea a părului tău pentru un efect mai natural și armonios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel