Mocioalcă spulberă revenirea lui Grindeanu la șefia PSD: Jocurile se fac în interior
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu
Omul care și-a riscat poziția în partid pentru Sorin Grindeanu, înfruntându-l pe Liviu Dragnea, a vorbit despre revenirea fostului premier în politică.

Ion Mocioalcă, secretar general Pro România, fost președinte PSD de Caraș-Severin, consideră că sunt slabe șanse ca Sorin Grindeanu să fie noul lider al PSD, așa cum s-a vehiculat după ce acesta a participat la ședința PSD Timiș. 

”Sorin Grindeanu e acum mai mult o preocupare a presei pentru că el a fost nominalizat ca posibil președinte al PSD. Sorin Grindeanu, în primul rând, a fost prim-ministru și de aici i se trag toate aceste ”rele”. A fost în atenția publică maximă timp de șase luni. Eu am fost unul din susținătorii aprigi ai lui Sorin Grindeanu, inclusiv în momentul în care el s-a bătut la baionetă – și s-a bătut frumos- cu Liviu Dragnea. Ba, mai mult, am riscat tot, poate chiar cariera mea în PSD rămânând alături de Sorin Grindeanu. Să nu uităm că și Victor Ponta a făcut același lucru în acel moment. Cei zece parlamentari de atunci ai județelor Timiș și Caraș-Severin au stat la mine în birou la Comisia de Apărare până s-a votat moțiunea împotriva lui Sorin Grindeanu, o greșeală politică imensă, zic eu. Dar eu cred că și el își dorește revenirea în politică. Acum el are două probleme majore.”, a declarat deputatul de Caraș-Severin, conform expressdebanat.ro

Ion Mocioalcă a dezvăluit să Sorin Grindeanu a fost și la sediul Pro România, nu doar la PSD. Vorbind despre șefia PSD, el nu crede că tot PSD-ul va munci să pună un lider care acum nu e în partid: ”Jocurile se fac întotdeauna cu oameni din interior, de care te lovești în permanență. Dacă el ar fi membru activ, dacă ar fi parlamentar, cum a mai fost, s-ar fi putut bate pentru șefia PSD și nu ar fi fost rău”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel