Moartea românului milionar în criptomonede nu ar fi întâmplătoare. ”Era destul de rău famat”
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Moartea românului milionar în criptomonede nu ar fi întâmplătoare / Foto: Pixabay
Moartea românului milionar în criptomonede nu ar fi întâmplătoare / Foto: Pixabay
Moartea românului milionar în critpomonede nu ar fi întâmplătoare, susțin persoane din acest domeniu.

Antreprenorul și investitorul Mircea Popescu, milionar în criptomonede, a fost găsit înecat în Costa Rica, în urmă cu câteva zile. Moartea celui care era unul dintre veteranii industriei crypto nu ar fi întâmplătoare, susțin persoane din acest domeniu, care spun că milionarul își făcuse mulți dușmani.

VEZI ȘI: Român milionar în criptomonede, găsit mort în Costa Rica

Un scenariu posibil, mai ales că în lumea investitorilor în monede virtuale, disparițiile suspecte sunt frecvente, la fel și fraudele. Recent, doi sud-africani au dispărut cu parolele de la portofele virtuale în care s-ar afla echivalentul a aproape 4 miliarde de dolari. Cei care l-au cunoscut pe Mircea Popescu spun că acesta avea o atitudine sfidătoare la adresa autorităților, iar pe internet intra deseori în conflicte, opiniile lui stârnind controverse.

“Era destul de rău famat, tocmai pentru că a avut niște opinii antisemite sau misogine și avea tot felul de postări vulgare pe blogul lui. Iar răbdarea lui de a asculta și de a înțelege punctul de vedere al altcuiva era extrem de limitată.”, a declarat Vlad Costea, redactor Bitcoin Takeover, pentru PRO TV.

Ipoteze în cazul morții lui Mircea Popescu

Sergiu Traian Vasilescu este un avocat care oferă servicii juridice celor din piața de criptomonede. Și el sugerează faptul că moartea milionarului s-ar putea să nu fie una întâmplătoare.

“Fie o răfuială între prieteni, fie o încercare de a i se fura aceste monede, fie un refuz de a preda asseturi. Nu s-a ferit de puține ori să critice proiectele pe care le considera scam, indiferent cât de mari erau acestea, astfel încât în tot acest timp și-a creat și niște prieteni mai buni, ca să zic așa.”, a declarat Sergiu Traian Vasilescu, avocat.

Moartea lui Mircea Popescu nu este singura care ridică semne de întrebare în rândul celor care investesc în monede virtuale. Au existat mai multe cazuri de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai cunoscute este cel al lui Gerald Cotten. Bărbatul era cel mai mare deținător de criptomonede din Canada. Acum trei ani a murit în India în timp ce se afla în luna de miere. În urma morții sale, clienții lui nu au mai avut acces la portofelele virtuale și au pierdut 145 de milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel