Data actualizării:
Data publicării:

Moarte suspectă la Târgoviște. Baschetbalistă americană, găsită decedată

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Fotografie de la Markus Spiske, Pexels
Fotografie de la Markus Spiske, Pexels

Moartea unei baschetbaliste americane, legitimată la un club din România, este învăluită în mister.

Este vorba despre Marie Tyra Whitehead, în vârstă de 26 de ani, legitimată la clubul CSM Târgoviște. A fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia.

În urma examinării inițiale, autoritățile au spus că pe corpul baschetbalistei au fost găsite urme de spânzurare, dar polițiștii continuă să investigheze pentru a se stabili cu exactitate împrejurările decesului sportivei din Statele Unite ale Americii.

Mesajul transmis de CSM Târgoviște

Clubul CSM Târgovişte a anunţat, luni, 7 octombrie, moartea jucătoarei de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead.

„Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele”, a transmis clubul CSM Târgoviște. Înainte de a fi găsită moartă, baschetbalista s-a comportat aparent normal la antrenamente. Președintele clubului a fost șocat de veste.

“Mi s-au înmuiat picioarele la spusele colegilor. Marie Tyra nu a arătat că întâmpină probleme“

“Regretăm cu toții dispariția prematură a sportivei. Nu mi-a venit să cred când am auzit ce s-a întâmplat. Mi s-au înmuiat picioarele la spusele colegilor. Nu știm de ce sportiva a recurs la un asemenea gest extrem. Era o fata săritoare, amabilă, sufletistă și aducea o notă de bucurie în rândul echipei. Nu înțeleg ce s-a întâmplat, mai ales că duminică seara fetele au fost împreună.

Marie Tyra nu a arătat că întâmpină probleme. Excluzând ziua de ieri, ea de fiecare dată s-a prezentat la antrenamentele echipei. Nici acum nu realizez că ea nu mai este printre noi. Chiar zilele trecute vorbeam cu fetele și antrenorii că formăm un grup unit și dornic de performanță. Trăiesc un adevărat coșmar de când s-a întâmplat decesul sportivei. Nu doresc la nimeni să treacă prin așa ceva“, a spus Cristian Sava, pentru dbonline.ro

Ce a transmis Federația Română de Baschet

Și Federația Română de Baschet deplânge moartea sportivei de la CSM Târgoviște.

”Federația Română de Baschet regretă dispariția prematură a sportivei americane Tyra Marie Whitehead, care urma să debuteze în Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95 pentru CSM Târgoviște, și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților”, a transmis forul național de baschet.

Unde a mai jucat Tyra Whitehead

Tyra Whitehead (26 ani), care a semnat cu Washington Mystics (WNBA), dar nu a apucat să joace, a trecut apoi pe la Kilsyth LC (Australia), Wetterbygden Sparks (Suedia) şi Essex Rebels (Marea Britanie).

Pe 25 septembrie, CSM Târgovişte a învins-o în deplasare pe CS Agronomia Bucureşti cu 83-38, Tyra Marie Whitehead fiind cea mai bună de la învingătoare, cu 14 puncte şi 9 recuperări. Ulterior, meciul a fost omologat cu scorul de 2-0 pentru Agronomia, relatează Agerpres.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel