Un bărbat a murit după ce a făcut baie într-o cadă cu hidromasaj, în vacanță. Soția cere o despăgubire de un milion de lire sterline
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Curtis Adams: Pexels
Fotografie de la Curtis Adams: Pexels
Este vorba despre cazul lui Paul Bermingham, un englez, tată a doi copii, care a murit după ce a contractat bacteria Legionella în timp ce făcea baie în cada dintr-o casă de vacanță.

O femeie de 54 de ani, Sandra Bermingham, este gata să ceară Airbnb despăgubiri milionare pentru decesul soțului ei Paul, survenit după ce a contractat o infecție într-o cadă cu hidromasaj din unitatea de cazare pusă la dispoziție de serviciu, scrie today.it.

Trista poveste a început când familia - soțul, soția și doi copii - a plecat în Malta pentru o vacanță de două săptămâni și au ales să se cazeze într-o casă rezervată prin platforma hotelieră Airbnb. Camera era  dotată cu o cadă de hidromasaj. După o baie, bărbatul ar fi contractat bacteria Legionella, prezentă în apă din cauza igienizării necorespunzătoare a sistemului. 

După ce s-a întors la Islington, o localitate din nordul Londrei, starea lui Paul s-a deteriorat, iar în cele din urmă a impus ca acesta să fie transportat de urgență la spital în comă. Bărbatu a murit două săptămâni mai târziu din cauza unei forme severe de pneumonie.

Acum, la șase ani de la tragedie, soția lui vrea să dea în judecată site-ul de rezervări pentru case de vacanță, solicitând despăgubiri de un milion de lire sterline pentru pierderea teribilă.

”Nu cred că acea cadă cu hidromasaj fusese întreținută corespunzător și cred că nu a fost folosită de mult înainte de sosirea noastră – a declarat femeia presei britanice – Într-un astfel de mediu, bacterii precum Legionella pot prolifera cu ușurință. Airbnb nu a investigat acest caz și nu a oferit niciodată niciun fel de sprijin familiei mele.

"Nu am primit nicio compensație și îmi continui lupta pentru dreptate”, a continuat femeia.

După declarațiile femeii, Airbnb și-a exprimat nemulțumirea pentru tragicul eveniment, rămânând la dispoziția familiei și a autorităților pentru lămuriri sau investigații ulterioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel