MOȚIUNE DE CENZURĂ ACL - GUVERN PONTA. PMP susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele PMP, Elena Udrea, a anunțat, luni, că formațiunea pe care o conduce va susține moțiunea de cenzură pe care ACL o va depune împotriva Guvernului Ponta.

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a informat că Alianța Creștin Liberală va iniția moțiune de cenzură pe tema încercărilor Guvernului de a pregăti fraudarea alegerilor. El a făcut referire la OUG care permite aleșilor locali să schimbe partidul fără să piardă mandatele.

Citește și: Se ascut săbiile: Anunț important făcut de liderii ACL

Elena Udrea a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că ordonanța respectivă reprezintă o păcăleală pentru primari.

"Vom susține acea moțiune de cenzură, pentru că este o păcăleală a acestui Guvern, a domnului Ponta și a PSD, această ordonanță. Scopul este acela de a obține voturi de la primari, păcălindu-i pe aceștia că vor primi fonduri pentru proiectele lor", a spus Elena Udrea, care a adăugat că edilii nu vor primi însă banii care li se promit.

Prezidențiabilul PMP a mai spus că ordonanța respectivă reprezintă o acțiune electorală.

"Este o acțiune strict electorală și mincinoasă, și ipocrită, și populistă, și demagogică. Tocmai de aceea vom susține moțiunea de cenzură pe acest subiect", a conchis Elena Udrea, citată de Agerpres.

Vezi și: Boc a semnat pentru Udrea. O susține la Președinție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel