Data publicării:

MM Stoica a bătut un nuntaş, la Mediaş, şi a încercat să convingă un şofer să treacă ilegal peste calea ferată

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp
meme stoica_28218000
meme stoica_28218000

Umilinţa îndurată de Steaua în meciul cu Gaz Metan l-a făcut pe Mihai Stoica să cedeze nervos. Managerul stelist Mihai Stoica l-a bătut după meci pe fratele ginerelui care avea nuntă chiar în hotelul din Mediaş în care s-a cazat Steaua, în timp ce înainte de partidă i-a ordonat şoferului autocarului să treacă peste o cale ferată chiar dacă semnalele roşii luminoase erau aprinse

meme stoicaNervos că şoferul opreşte la calea ferată

Steaua a plecat cu autocarul de la hotel, după ora 19:00. Pe parcurs s-a ajuns în preajma unei treceri peste cale ferată. Semnalele luminoase roşii erau aprinse, iar şoferul a încetinit, moment în care MM a sărit de pe scaun. "Nu opri! Nu opri! Mergi mai departe că ne merge rău dacă oprim şi pierdem meciul", i-a zis MM, însă nu l-a înduplecat pe şofer: "Eu nu fac aşa ceva, nu trec peste calea ferată! Nu vezi că sînt semnalele luminoase aprinse?".

MM s-a enervat, a coborît şi i-a spus şoferului: "Uite, mă duc eu lîngă calea ferată, mă uit stînga-dreapta şi te asigur că poţi să treci". Cel care conducea autocarul a rămas ferm pe poziţie: "Nu trec! Vom pleca doar după ce trece trenul!". MM a început să se vaite: "Pfaa, sigur vom pierde meciul, o să ne meargă foarte rău!".

L-a pocnit pe fratele ginerelui la miezul nopţii

O altă întîmplare incredibilă în care a fost implicat MM s-a petrecut după meci, aproape de miezul nopţii. Echipa a plecat de la stadion şi cînd autocarul a ajuns înapoi la hotelul Binder Bubi, acolo era în plină desfăşurare o nuntă. Mai mulţi dintre nuntaşi au ieşit în faţa stabilimentului şi, văzîndu-i pe cei de la Steaua, au început să-i ironizeze. MM a luat foc, s-a îndreptat spre unul dintre aceştia, care era chiar fratele ginerelui, şi l-a lovit de mai multe ori. Cei prezenţi, printre care jucătorii şi antrenorii Stelei, dar şi alte persoane care se aflau la nuntă, au rămas pur şi simplu blocaţi, în timp ce alţii, printre care şi angajaţi ai hotelului şi cei care au escortat echipa la hotel, au intervenit şi l-au oprit pe managerul roş-albaştrilor.

Citeşte mai multe pe gsp.ro

Citeşte şi:

Marian Iancu despre Meme Stoica: „E un simplu angajat a cărui coloană vertebrală a fost cocoşată de foame”

Meme Stoica, ce fariseu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel