MLS. O dublă a lui Ibrahimovic i-a adus lui LA Galaxy egalul în derby-ul LA FC
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a reuşit o dublă, duminică, care i-a permis echipei Los Angeles Galaxy să încheie la egalitate, 3-3, în derby-ul din deplasare cu concitadina Los Angeles FC, liderul Conferinţei de Vest din Major League Soccer (MLS). 

Fostul atacant al naţionalei Suediei şi al clubului Manchester United a deschis scorul încă din min.2, în urma unei pase de la mijlocaşul argentinian al clubului Boca Juniors, Christian Pavon, recent împrumutat la Galaxy, ocupanta locului 4 în clasament.

LA FC a egalat în min.12, prin ghanezul Latif Blessing, după care 'Ibra' şi-a adus din nou echipa în avantaj trei minute mai târziu, iar după un minut (16) Pavon a înscris golul cu numărul trei pentru Galaxy. Însă chiar înainte de pauză, Blessing şi-a trecut în cont al doilea gol, iar mexicanul Carlos Vela a restabilit egalitatea după opt minute de la reluarea reprize secunde. În meciul tur, din 20 iulie, LA Galaxy s-a impus în faţa rivalei sale cu scorul de 3-2 graţie unei triple a lui Zlatan Ibrahimovic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel