Mituri din Feng Shui. Iată ce să NU crezi!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Feng Shui este o artă cu multe lucruri utile, care aduc un sentiment de liniște și prosperitate familiei și casei. Dar până unde este beneficiu și de unde încep miturile? 

Vrei să știi care sunt cele mai cunoscute mituri despre Feng Shui?

1. Feng Shui este doar despre obiecte

De fapt, Feng Shui înseamnă, pe scurt, vânt și apă. Cum ne-a menționat și specialistul Octavian Sbârnă - acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, rădăcinile acestei arte nu au o legătură cu obiecte și statuete. Feng Shui este o știință, care se poate învăța, se poate aplica și poate fi folosită de orice persoană.

De exemplu, dacă apelezi la un consultant care te învață să faci niște ajustări în viața ta, lucrurile pot căpăta o turnură favorabilă pentru tine. Dacă îți pui doar pisici și broscuțe pe ușă sau prin casă, nu înseamnă musai că îți schimbi energia. Se știe că doar constelațiile și planetele au puterea de a te influența la un nivel atât de profund.

2. Feng Shui vorbește mult despre design interior

Mulți cred că Feng Shui presupune doar alegerea culorilor pentru decorul casei și pentru o ambianță plăcută. Trebuie să înțelegem lucrurile un pic mai profund de atât, chiar dacă ne interesează și modul în care ne arată locuința.

Un specialist în Feng Shui nu o să-și pună neapărat amprenta pe modul în care arată casa ta prin statuete sau alte obiecte. Ci o să te învețe cum să capeți o stare de bine.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel