Mitul accidentelor din România cauzate de lipsa autostrăzilor, DEMONTAT. Ioana Petrescu: M-am uitat pe statistici. Îmi asum acest lucru
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Lipsa infrastracturii din România generează accidente, însă nu aceasta este singura cauză, în plus, românii se remarcă printr-un val de accidente și peste granițe.

Șoferii români par a fi în top și la numărul de accidente pe care le produc în Europa, a susținut fostul ministru de Finanțe Ioana Petrescu, într-o emisiune tv, în care subiectul principal a fost accidentul de joi, în care a fost implicat un alt fost ministru, Daniel Chițoiu:

Este o tragedie iar lucrurile acestea se întâmplă prea des în România. Este unul dintre cele mai periculoase lucruri pe care le poți face în România: să fii în trafic, indiferent că ești la volan sau alături”, a spus fostul ministru de Finanțe.

”Este de vină și calitatea străzilor dar și felul în care conducem. M-am uitat pe statistici, iar dacă privim la modul cum conduc românii în afara țării, unde sunt autostrăzi și drumuri mai bune, și acolo fac accidente, și acolo numărul acestora este ridicat. Din punctul meu de vedere, și îmi asum acest lucru, ar trebui înăsprite pedepsele, puse camere de luat vederi, automat amendă trimisă acasă dacă ai depășit viteza, fără discuții, fără interațiune cu polițiștii”, a mai declarat Ioana Patrescu, la România TV, joi seara.

Două persoane au murit joi în accidentul rutier petrecut pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş, în care a fost implicat şi fostul ministru Daniel Chiţoiu.

Citește și:

Daniel Chiţoiu, accident. Val Vâlcu: Cei care se agită că e corupție multă în România nu se sperie?

Două persoane decedate în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Dosar penal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel