Mitt Romney, republicanul care a votat incriminarea lui Trump, a vorbit despre alegerile din 2024
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 24 feb, 12:11
Mitt Romney, republicanul care a votat incriminarea lui Trump, a vorbit despre alegerile din 2024 / Sursă foto: Facebook Mitt Romney
Senatorul Mitt Romney, candidat la funcția de președinte al SUA în 2012 din partea Partidului Republican, a vorbit despre alegerile prezidențiale din 2024.

Senatorul Mitt Romney, R-Utah, a declarat că dacă fostul președinte Trump ar candida din nou în 2024, ar câștiga probabil nominalizarea republicanilor.

"Are de departe cea mai mare voce și un impact mare în opinia mea", a spus Romney pentru DealBook-ul New York Times. „Nu știu dacă intenționează să candideze în 2024 sau nu, dar dacă o va face, sunt destul de sigur că va câștiga nominalizarea”. Romney a menționat că nu este întotdeauna bun la predicții și „se pot întâmpla multe până în 2024”, dar a spus că se bazează pe sondajele recente conform cărora Donald Trump „câștigă detașat”.

Mitt Romney a mai spus că, dacă Trump va candida din nou, va susține un candidat care „va reprezenta mai mult aripa minoritară a partidului pe care o reprezint eu”, potrivit FoxNews.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro