MITROPOLITUL ARDEALULUI, AUDIAT la DNA. Becali, prima reacție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, este audiat la DNA în calitate de martor în dosarul deținuților scriitori.

Potrivit acelorași surse, mitropolitul a fost chemat să dea o declarație în calitate de martor, într-un dosar în care procurorii investighează modul în care omul de afaceri George Becali și-a scris cărțile în timpul detenției.

Latifundiarul a comentat acest subiect în direct la România TV.

"Când am fost la DNA mi s-a spus că vor fi chemați profesorii universitari care au recomandat să se scrie cărți. Nu privește persoana mea. (...) Va fi chemat și Episcopul Tomisului", a zis Gigi Becali la România TV.

"Eu știam că Mitropolitul Ardealului va fi chemat la DNA. Mi s-a spus să îi anunț că vor fi chemați, dar mi-a fost rușine să îi sun și să le spun așa ceva. Mi-a fost rușine să îi spun. Este foarte neplăcut. Este o încercare ca să spun așa. Mi se pare că este prea mult, pentru că este o chestiune de nimic. Ei vor să afle dacă acea recomandare a semnat-o mitropolitul. După ce am scris-o am dus-o la Mitropolie pentru a spune dacă este o carte cu specific teologic", a mai zis Gigi Becali.

[citeste si]

"Este foarte important ca Înaltpreasfinţitul să ajungă la organul de cercetare penală în calitatea pe care o are de martor", a spus avocatul lui Laurenţiu Streza, Daniel Ionaşcu.

Mitropolitul Ardealului nu a făcut nicio declarație la intrarea în sediul DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel