Mitriţă, la primul gol oficial pentru New York City FC
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mitriță
Mitriță
Internaţionalul român Alexandru Mitriţă a marcat primul său gol oficial pentru New York City FC, duminică, în meciul terminat la egalitate cu Los Angeles FC, 2-2, în Bronx, în liga profesionistă nord-americană de fotbal - Major League Soccer. 

Mitriţă a deschis scorul în min. 39, după acţiune caracteristică pe partea stângă a atacului, pe o contră, a întors câţiva fundaşi adverşi şi a şutat în plasă. Celălalt gol al newyorkezilor a fost semnat de finlandezul Alexander Ring (62). Ambele goluri ale echipei din California au fost reuşite de mexicanul Carlos Vela (43, 76 - penalty). 

Mitriţă a fost integralist şi a primit un cartonaş galben (90). Fostul jucător al Universităţii Craiova este convocat la naţionala României pentru meciurile cu Suedia şi Feroe, din preliminariile EURO 2020. New York City FC a terminat la egalitate în toate cele trei meciuri susţinute în acest sezon. În clasamentul Conferinţei de Est, DC United ocupă primul loc, cu 7 puncte (3 jocuri), urmată de Columbus Crew, 7 p (3 j), Montreal Impact, 6 p (3 j), New York Red Bulls, 4 p (2 j), Toronto FC, 3 p (1 j), New York City FC, 3 p (3 j), etc. 

Vezi şi: Badea, provocare pentru Brandl: ”Alegeți una”. Gâdea: E lovitură!

Hoandră, către Rareș Bogdan: Pierd un coleg, nu un prieten

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel