Mitoșeru a mărturisit că a vrut să se sinucidă - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mitoșeru
Mitoșeru

Mihai Mitoşeru a dezvăluit că, după moartea iubitei sale în anul 2000, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, gândindu-se chiar să îşi pună capăt zilelor.

Mihai Mitoşeru a afirmat că s-a gândit să se sinucidă pentru a pune capăt suferinţei şi pentru a scăpa de sentimentul de vină. Totuşi, nu şi-a dus planul până la capăt pentru că a primit tratament şi a discutat cu un psihiatru.

„Eram cu fata pe care o iubeam, din clasa a 9-a am fost împreună. Prima fată pe care am pupat-o, prima fată cu care am trăit, am locuit împreună, totul era frumos. (...) După moartea ei am vrut să mă sinucid, n-am vrut să mai trăiesc”, a povestit actorul la KanalD.

În iulie 2000, Mihai Mitoşeru a făcut un accident rutier pe DN 3A din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, în urma căruia iubita sa, Cristina Duca, şi-a pierdut viaţa. Fostul prezentator a încercat să depăşească un camion, însă a pierdut controlul volanului, s-a rostogolit de şase ori şi a fost la un pas de a ajunge pe calea ferată. În urma accidentului în care logodnica lui a murit, Mitoşeru a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Vezi aici video cu mărturisirea lui Mihai Mitoșeru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel