Data actualizării:
Data publicării:

Miting PSD, 9 iunie, previziune astrologică. A început numărătoarea inversă

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Miting PSD, 9 iunie, previziune astrologică. A început numărătoarea inversă
Miting PSD, 9 iunie, previziune astrologică. A început numărătoarea inversă
Românii din toată ţara sunt așteptați, sâmbătă seară, la mitingul organizat în Piaţa Victoriei, pentru a protesta împotriva abuzurilor.

A început numărătoarea inversă. A mai rămas o singură zi pentru ca liderii PSD să pună la punct ultimele detalii pentru marele protest stabilit de conducerea partidului. 300.000 de oameni din toată ţara ar urma să fie aduşi în Bucureşti pentru a manifesta împotriva abuzurilor din justiţie.

Nu este singurul eveniment pentru care oamenii vor ieși din casele lor, protestatarii anunțând în mediul online că vor organiza o manifestație sâmbătă, între orele 18.00 și 23.00.

"Lumea va fi dornică să spună ce nu îi convine"

Astrologul Daniela Simulescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, în care explicase cum va fi 2018 pentru România, spunea că anul acesta oamenii vor fi dornici să zică ceea ce nu le convine.

"Mercur progresat (gândirea și comunicarea) va face conjuncție cu Marte progresat (curajul, acțiunea), în Berbec, pe toată durata anului, adică lumea va fi dornică să comenteze, să protesteze, să spună ce nu îi convine", explica Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu mai spunea că, deși 2018 este un an de sărbătoare pentru țară, românii nu vor simți deloc acest lucru.

"Nu renunțăm"

Liderul PSD Liviu Dragnea declarase că nu se va renunța la organizarea evenimentului de sâmbătă. "Ce vreau să le transmit tuturor celor care se agită şi care văd că sunt foarte nervoşi: nu ne speriaţi şi nu renunţăm la miting. Ba dimpotrivă, continuaţi aşa pentru că o să vină şi mai mulţi, şi mai implicaţi, şi mai motivaţi. Deja am aflat că se încearcă să se inflitreze tot felul de indivizi în timpul mitingului care să fie luaţi de către televiziunile clasice, să spună că au fost plătiţi, ameninţaţi", a spus Liviu Dragnea.  

Vezi și: Protest PSD poză distrugătoare. Mircea Badea: Să urle până se cutremură clădirile din Piața Victoriei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel