Mitică Popescu, de urgență la spital
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Facebook Mitică Popescu/ D'ale lu' Mitică
Foto: Facebook Mitică Popescu/ D'ale lu' Mitică
Actorul Mitică Popescu a fost internat le secția de Cardiologie a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală. 

Actorul, aflat la vârsta de 86 de ani, s-ar fi simțit rău, astfel că de duminică acesta este internat la Cardiologie la Spitalul de Urgență din Capitală.

Medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a confirmat că actorul este internat, dar a precizat că acesta și-a exprimat dorința de a nu fi date detalii despre starea sa de sănătate.

Recent, Mitică Popescu spunea că preferă să mai pună o haină pentru a face economie la facturi, în apartamentul unde deține o sobă pe gaze

"Eu nu am calorifere, am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura. Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, declara Mitică Popescu, pentru impact.ro.

Despre pensia pe care actorul o primește, acesta a declarat că de-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații. Prin presă s-a vehiculat că îndrăgitul actor ar fi trebuit să se descurce cu o sumă infimă pe lună, având o pensie de doar 1300 de lei. 

Vezi AICI ce a declarat actorul despre pensia care o primește după peste 50 de ani de carieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel