Misterul mesajelor radio din Univers
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
În Muzeul Montrose din  Scoția  există un radio care nu este branșat la nicio sursă de electricitate și totuși, captează programe care nu mai există de 60 de ani.

Personalul muzeului spune că în miez de noapte radioul captează posturi din cel de Al Doilea Război Mondial.

Anul 1969 rămâne în istorie prin misiunea Apollo 10. Până în anul 2008, NASA a clasificat multe din discuțiile pe care le-au avut cu astronauții.

De curând, NASA a declasificat o altă informație halucinantă. În momentul în care astronauții misiunii se aflau pe suprafața Lunii, astronauții au putut asculta în căști o muzică ciudată. Acest lucru s-a produs, în momentul în care legătura cu Pământul era întreruptă, potrivit efemeride.ro.

Cei trei astronauți au putut asculta în căști o muzică, un fel de melopee cosmică, o muzică venită din spațiu.
Aceeaşi situație s-a produs și în cazul astronauților de pe stația orbitală Cassini. Au putut asculta o muzică ciudată, astrală, în momentul în care s-au apropiat de planeta Saturn.

Semnale care nu sunt de origine naturală

Începând cu anul 2007, au fost captate mai multe semnale care veneau din Univers. În anul 2012, radiotelescopul Arecibo, Puerto Rico, a captat trei semnale care nu sunt de origine naturală.

Reprezentanții Institutului SETI consideră că semnalele provin de pe o imensă structură, o megastructură extraterestră.

În anul 1977, radiotelescopul The Big Ear a captat un semnal care a durat 72 de secunde. Specialiștii nu au putut să dea prea multe informații fiind depășiți de eveniment.

În martie 2015, specialiștii de la Universitatea California au captat un sunet, care conform declarațiilor era recurent. Sunetul se repeta la intervale egale și a putut fi captat 134 de secunde. Rămâne ca specialiștii să identifice sursa de unde a provenit semnalul.

Vezi si: NASA, avertisment: Pământul se clatină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel