Mister. De ce a dispărut Vladimir Putin în ultimele zile
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 13 Martie 2015, 20:21
WhatsApp
Vladimir Putin nu ar  mai  fi fost văzut în public de pe 5 martie, când l-a primit la Moscova pe premierul italian Matteo Renzi. Potrivit  publicaţiei elveţiene Tribune de Geneve, motivul dispariţiei liderului de la Kremlin ar fi că urmează să devină tată.

Vladimir Putin, în vârstă de 62 de ani, urmăreşte îndeaproape evoluţia sarcinii iubitei sale, Alina Kabaeva, o fostă gimnastă în vârstă de 32 de ani, care a fost internată în urmă cu câteva zile într-un centru medical specializat, Clinica Sant'Anna din Sorengo, în cantonul Ticino, majoritar italian, din sudul Elveţiei, potrivit www.tdg.ch.

Clinica Sant'Anna se bucură de o bună reputaţie în domeniul obstetricii, iar multe rusoaice au apelat deja la servicile sale. Pagina de internet a centrului medical are şi o versiune în limba rusă.

Clinica Sant'Anna face parte din grupul Genolier Swiss Medical Network, iar cuplul prezidenţial rus nu ar fi primii clienţi de rang înalt din lumea politicii. În 2009, fiica lui Silvio Berlusconi, Barbara, a născut la acest spital un băiat pe nume Edoardo.

Citește și: Vladimir Putin, la cea mai mare cotă de popularitate din ultimii 15 ani

Centrul medical are avantajul de a fi departe de Moscova şi de presa rusă, în condiţiile în care relaţia lui Vladimir Putin cu Alina Kabaeva, neconfirmată oficial niciodată, este considerată o afacere de stat la Kremlin, comentează Tribune de Geneve. Subiectul este unul foarte sensibil în Rusia, cei  doi se presupune că ar avea deja doi copii împreună, un băiat, născut în 2009, şi o fiică, născută în 2012, susţine publicaţia elveţiană.

Vladimir Putin a divorţat oficial de soţia sa Ludmila la începutul lui 2014, după 31 de ani de căsnicie. Cei doi au impreună două fiice, Maria Putina, născută pe 28 april 1985 în  Leningrad, actual Sankt Petersburg, şi Ecaterina Putina, născută pe 31 august 1986, în Dresda, fosta Republica Democrată Germană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?