Miss Parlament: Alin Popoviciu, considerat de sociologi redus mintal
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
roberta anastase miss
roberta anastase miss

Deputatul PDL Alin Popoviciu şi-a anunţat ideea de a organiza un concurs de Miss Parlament pentru toate colegele sale, acestea urmând a fi nominalizate la categoriile “cea mai frumoasă”, “cea mai bine îmbrăcată”, “cea mai populară ” şi “cea mai deşteaptă”. Este un om care se plictisește, un misogin care nu are ce căuta în Parlament, este de părere sociologul Ana Bulai.

„Probabil că s-a gândit serios la astfel de chestiune pentru că nu văd ce ar fi determinat o astfel de glumă. Deci a fost o idee serioasă a unui om care se plictisește, care consideră femeia ca subiect de plimbat pe podium și eventual ovații misogine și probabil că nu îi este locul acolo. Bate câmpii. Dacă atâta îl duce mintea, să își facă agenție de modele și nu să reprezinte niște oameni în Parlamentul României. Sunt locuri unde se cer astfel de capacități, dar în niciun caz în Parlament. Personajul poate că nu își va cere scuze niciodată, dar poate că ar trebui să fie la ultimul lui mandat de parlamentar”, spune Ana Bulai despre Popoviciu la Realitatea TV. Declarația completă o puteți urmări AICI, de la minutul 13:00.

Nu vestimentația produce discriminare. Sunt reduși mintal

„În ceea ce privește vestimentația, de preferat într-o instituție publică ar trebui să existe un cod vestimentar care să aibe la bază decența. Însă atitudinea discriminatorie față de femei nu este generată de vestimentația lor, ci de lipsa de informație, de decență, de bun simț și de moboilier intelectual a celor care verbalizează astfel de opinii. Nu cred că un bărbat care se uită la o femeie doar dintr-o perspectivă instinctuală poate să aibă un alt argument în afară de faptul că este redus mintal. Lipsa de inteligență și educație îl face să se comporte în acest fel”, este de părere Ana Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel