Misha, după mărturisirile lui Connect-R care a recunoscut că a înșelat-o: Chiar nu îmi arde de așa ceva. Va avea de așteptat mult și bine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Misha
Sursa foto: Instagram Misha
Misha a reacționat, după ce Connect-R a recunsocut că a înșelat-o și a spus că nu își va reface viața până când nu o va face ea prima, în cartea pe care a publicat-o de curând.

"E o chestie care vine de la sine, la fiecare dintre noi care va dori să facă pasul ăsta. Momentan, nu e cazul la nici unul dintre noi. Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoie, nici nu aș avea timpul necesar să-l aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine", a spus Misha, la Antena Stars, potrivit viva.ro.

De asemenea, Misha a ținut să explice că vacanțele împreună sunt doar pentru Maya, fiica lor.

"De obicei, mergem în vacanțe în fiecare an de ziua Mayei, pentru că, logic, copilul se bucură de momente petrecute cu ambii părinți. Noi nu am discutat niciodată cu Maya subiecte de genul, este un copil și noi vrem ca ea să își păstreze această puritate de copil. Nu am băgat-o niciodată în subiecte de genul ăsta. Înțelege foarte multe lucruri fără să întrebe", a concluzionat artista.

Citește și:

 "Simt că Maya 100% își dorește acest lucru". Misha, despre relația dintre ea și Connect-R: Vorbim zilnic. Așa ar trebui să fie toată lumea... 

"Da, suntem foarte OK. Vorbim aproximativ zilnic. Suntem în relații bune, normale. Din punctul meu de vedere, așa ar trebui să fie toată lumea, odată ce există un copil la mijloc, și nu doar de dragul copilului. Nu știu, odată ce vindeci niște chestii și accepți o situație, reușești să ajungi într-un punct în care să ai o relație decentă, mișto", spunea Misha, la începutul anului, pentru viva.ro.

"Simt că Maya 100% își dorește acest lucru"

Cât despre compromisurile făcute de de dragul fetiței lor, aceasta a mai spus

"Da, dar nu am considerat-o ca pe un compromis. Da, am fost plecați împreună. Spre exemplu, de curând, a avut Relu cântare în Paris și îi promisese Mayei că o va duce la Disney. Și m-a întrebat: "Nu vreți să mergeți și voi, dacă tot cânt acolo? Ducem și fata la Disney!". Am plecat amândouă cu el. Mai mergem împreună, dar nu la fel de des ca înainte, categoric. Simt că Maya 100% își dorește acest lucru și se simte bine cu amândoi. Dacă pot să o fac fericită, măcar ocazional, din punctul acesta de vedere, atunci o fac", a mai spus artista.

"Mă ajută și el când poate"

Întrebată cine o ajută cu cea mică, Msha a spus: "Eu mă ajut. Mai vin ai mei, așa, o dată la trei săptămâni sau pentru câteva zile, sau, mă rog, când am concert. Mama mă mai ajută, când poate veni. În rest, Maya nu prea stă cu nimeni. Relu mă ajută și el când poate, dar, din păcate, programul lui este full 24 din 24. Dacă nu e la concert, e la Te cunosc de undeva!. Dacă nu e la Te cunosc de undeva!, e la studio și e destul de aglomerat. Și atunci mă ajută și el când poate". Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel