Mișcarea Rusiei în regiune. Ce urmează după cele mai importante negocieri SUA - Rusia de la finalul Războiului Rece încoace
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin
Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin
DC News vă invită la o nouă emisiune „Pe Plan Extern”, vineri, 14 ianuarie 2022. 

Invitata din această ediție a emisiunii „Pe Plan Extern” este Angela Grămadă, președintele Asociației Experts for Security and Global Affairs (ESGA). Angela Grămadă este doctor în științe politice, expertă în relații internaționale, specializată pe spațiul ex-sovietic.

Aceasta va analiza la DC News TV o săptămână foarte „aglomerată” pe plan extern în care au avut loc discuții deosebit de importante la Geneva între SUA și Federația Rusă prin secretarul adjunct de stat american Wendy Sherman și omologul ei Serghei Riabkov, vice-ministrul rus al Afacerilor Externe. 

Cele două puteri au discutat despre aplanarea tensiunilor din jurul Ucrainei și garanțiile de securitate pe care Federația Rusă le-a solicitat către NATO.

S-au purtat discuții și cu Ucraina și, ulterior a avut loc și o reuniune a Consiliului NATO - Rusia. Nu în ultimul rând săptămâna aceasta a avut loc și o reuniune OSCE la Viena, organizată în contextul discuțiilor dintre NATO și Federația Rusă.

La ce să ne așteptăm după această săptămână, dar și care va fi strategia Federației Ruse în regiunea Mării Negre, vor fi teme abordate de Angela Grămadă.

Emisiunea „Pe Plan Extern”, de la DC News TV, în care este invitată Angela Grămadă, poate fi urmărită în direct, vineri, 14 ianuarie 2022, începând cu ora 11:00.

Analiza va fi difuzată pe DC News TV, pe pagina de Facebook DC News, dar și direct pe site, pe www.DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel