Mișcarea Populară, cerere către Ponta și Antonescu
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
antonescu-ponta
antonescu-ponta

Fundația Mișcarea Populară solicită, printr-un comunicat, "domnilor Ponta și Antonescu" să-și exprime poziția cu privire la  "declarația domnului Voiculescu". FMP cere liderilor USL să spună dacă pregătesc "o nouă lovitură de stat sau au învățat ceva din lecția din 2012". 

Comunicatul este semnat de către Marian Preda, președintele Fundației Mișcarea Populară. Susține că Dan Voiculescu, "vocea autorizată a USL", cere suspendarea președintelui de fiecare dată când este chemat în fața instanței pentru faptele sale penale.

"Atragem atenția USL că o nouă suspendare ar șterge România de pe harta țărilor civilizate și ar aduce prejudicii majore celor 22 de milioane de români", se mai arată în comunicat.

FMP nu face solicitări doar către USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, ci și către Comisia Europene și Comisia de la Veneția, pe care le face atente, printr-un comunicat postat pe Internet, cu privire la "seriozitatea Premierului și angajamentele anunțate de prim-ministrul Victor Ponta privind funcționarea statului de drept în România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel