România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 22 mai, 13:25
MISA, după scandalul cu temperatura de la Kaufland: PROTESTĂM!
Biroul de presă MISA a transmis un comunicat după incidentul de la Kaufland.

”În contextul discuțiilor generate în mass media de incidentul provocat de refuzul unor persoane de a accepta termoscanarea la intrarea într-un cunoscut supermarket, Școala de yoga ezoterică MISA protestează împotriva asocierii tendențioase a numelui asociației cu acest incident intens mediatizat. Persoanele implicate sunt direct responsabile de acțiunile lor, iar faptul că una dintre aceste persoane a frecventat în trecut cursurile școlii noastre nu are nicio relevanță în contextul respectiv, fiind doar un element de senzaționalism ieftin speculat de mass media de fiecare dată când apare o conexiune cât de îndepărtată cu MISA.


În mod ciudat, în nicio astfel de situație în care se speculează o legătură, reală sau nu, dintre o anumită persoană – care întotdeauna este prezentată într-o lumină nefavorabilă - și școala noastră, nu se menționează de exemplu unde a lucrat sau lucrează persoana respectivă, cum își petrece timpul liber, în ce asociații sau grupuri activează, doar se repetă, uneori obsesiv, că persoana X care a fost implicată în incidentul Y practică sau a practicat yoga la cursurile noastre”, a transmis biroul de presă MISA.

T. G. este unul dintre protagoniştii scandalului regizat de la Kaufland. Fostul instructor al grupării MISA a mai fost implicat şi în alte incidente controversate. Apoi, T. G. s-a dezis de orice implicare în incident. El a declarat că doar a încercat să aplaneze situaţia. În filmuleţul montat el poate fi văzut în permanenţă.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro