România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 10 sep, 23:20
Mirela Voicu, poveste emoționantă. Cum a fost adoptată la doar două săptămâni de viață: "Au făcut un simplu act notarial şi m-a adus acasă"
Mirela Voicu și-a spus povestea emoționantă. Prezentatoarea tv și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a fost adoptată la doar două săptămâni de viață.

"Mama mea naturală provenea dintr-o familie înstărită şi, pe vremea aceea, să ai un copil care nu era recunoscut de tată era o ruşine. Atunci, ea a hotărât să nu merg la un orfelinat, ci să caute pe cineva care îşi dorea un copil. Mama naturală, după ce a născut, pentru că provenea dintr-o familie înstărită, a stat câteva luni la Breaza. Acolo, vecina doamnei unde stătea mama naturală a aflat povestea şi a căutat-o pe mama mea. Își dorea foarte mult un copil pentru că a pierdut opt sarcini.

Într-o după-amiază, mama mea a venit să mă vadă şi s-a uitat aşa la mine şi a zis "da, este fetiţă, e ok, e sănătoasă, o iau". Au venit bunicii mei, au făcut doar un simplu act notarial şi m-a adus acasă. Tata nu ştia nimic. Când a venit de la serviciu, a întrebat "Cine e ea?". Şi mama a zis "E fii-ta! Să ne trăiască!". Tata era la servicu, nu a apucat să îi spună. Din acel moment, am rămas în casa părinţilor mei. Au făcut, apoi, nişte acte şi o înţelegere ai mei cu bunicii din partea mamei să nu mă caute niciodată şi să nu ținem în niciun fel legătura, ceea ce s-a şi întâmplat", a spus Mirela Voicu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Mirela Voicu, întâlnire stranie: Am simțit că ea ar fi putut să fie mama mea naturală

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro